Življenski kasko

Kaj je življenjski kasko?

Življenjski kasko je zavarovanje za primer smrti, kjer v ozadju ni varčevalne komponente. Zavarovanec plačuje veliko manj, zato se lahko zavaruje za zelo visoke zavarovalne vsote. V primeru doživetja pa vplačanih sredstev ne dobi povrnjenih, na enak način kot naprimer pri sklepanju avtomobilskega zavarovanja.

Kdaj se odločiti za življenjski kasko?

Za življenjski kasko se je primerno odločiti, kadar potrebujemo večje zavarovalno kritje. V večini primerov je to kritje nujno, ko se odločite najeti kredit višje vrednosti, kot je naprimer stanovanjski kredit.

Izbiramo lahko med:

  • Enako zavarovalno vsoto ves čas trajanja zavarovanja (odvisno od potreb stranke)
  • Padajočo zavarovalno vsoto in krajšo dobo plačevanja (v poštev pride pri kreditih, ker se tudi glavnica z leti manjša)

Prednost tako imenovane kasko oblike življenjskega zavarovanja je, da lahko stranke po zelo ugodni ceni zagotovijo zaščito za svoje najbližje. Običajno imajo banke svoje zahteve, zato pa tudi same sklepajo kreditna zavarovanja. Za stranko je najpomembneje, da se z nami posvetujete glede višine in vrste zavarovanja za vaš kredit. S primerjavo produktov različnih zavarovalnic vam lahko bistveno zmanjšamo stroške zavarovanja ali izjemno povišamo višino zavarovalne vsote. Tako ne boste v banki prisiljeni izbrati njihove možnosti, ki vam bo morda onemogočila odplačilo kredita.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine