HomeOsebnaŽivljensko zavarovanjeZa primer smrti in doživetja

Zavarovanje za primer smrti in doživetja

Kakšne so značilnosti take oblike zavarovanja?

Drugo ime za tako zavarovanje je tudi klasično življenjsko zavarovanje. Njegova osnovna značilnost je, da je pogodba sestavljena iz zavarovanja za primer smrti in varčevanja z zajamčeno obrestno mero.

Hkrati pa je mogoče na to isto pogodbo dodajati še dodatna zavarovanja, kot so: nezgodno zavarovanej, zavarovanje kritičnih bolezni, dnevna in bolnišnična nadomestila, rente v primeru trajne nezgodne invalidnosti in drugo.

Kakšne so prednosti takšnega zavarovanja?

  • zagotovimo socialno varnost za svoje najbližje
  • poskrbimo za lastno socialno varnost
  • enostavna rešitev nezgodnih zavarovanj
  • varna oblika varčevanja z jamstvom obrestne mere
  • možnost izplačila v obliki rente(po izteku zavarovanja)
  • v primeru finančnih težav omogoča delni dvig sredstev
  • prilagodljivost v času trajanja glede na vaše potrebe na obstoječi polici

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine