HomeOsebnaKritične bolezni

Kritične bolezni

Zakaj zavarovati kritične bolezni?

Glede na hiter tempo življenja in življenjski slog, so dandanes eno najpomembnejših zavarovanj kritične bolezni. Te so pogosto posledica stresnega življenja in preobremenjenosti, s čimer se tveganje za vse nas iz dneva v dan povečuje. Statistično so kritične bolezni najbolj v porastu, torej so ena najbolj verjetnih reči, ki vas lahko prizadenejo. Hkrati pa za posameznika pomenijo tudi visok strošek pri okrevanju, pri čemer štejemo semkaj tako stroške samostojnega zdravljenja (dodatna zdravila, bioenergetiki, rehabilitacije v termah,..), kot tudi izpad dohodka, saj se običajno življenjska moč in aktivnost po preboleni bolezni izjemno zmanjšata.

Kaj so kritične bolezni?

Kritične bolezni so bolezni, ki lahko osebo prizadenejo kadarkoli tekom življenja. Različne zavarovalnice imajo na seznamu različno število kritičnih bolezni. V glavnem gre za življenjsko ogrožajoče bolezni, kot so življenjsko ogrožajoče vrste raka, srčni infarkti, kapi, možganski tumorji, Parkinsonova bolezen, odpovedi ledvic in še veliko drugih. Vendar se število bolezni, ki so zajete, spreminja med zavarovalnicami, zato je še posebej pomembno, da vam kot stranki natančno razložimo razlike med posameznimi zavarovalnimi policami. Najlažji način za ugotavljanje potreb po tovrstnem zavarovanju je opravljena DNK analiza, ki prikaže nagnjenost k določenim bolezenskim tveganjem.

Kako se določa cena za kritične bolezni?

Cena je odvisna tako od zdravstvenega stanja, kot od starosti, zato je pomembno, da se zavarujemo čim prej, torej čim mlajši, sicer bomo naslednja desetletja plačevali veliko več.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine