HomeOsebnaDNK analiza

DNK analiza

Kaj je DNK analiza?

Z velikanskim napredkom genetike v zadnjih letih, so se bistveno povečale možnosti za kvalitetne raziskave na ravni osebne medicine. DNK analiza omogoča, da se pri posamezniku odkrije povečana nagnjenost na določen tip bolezni. Tako se lahko pravočasno ukrepa s spremembo življenjskega sloga, odkrili pa boste tudi na kaj morate biti pozorni. Po analizi DNK, vam pripada tudi posvet pri zdravniku specialistu, interpretacija vaših osebnih rezultatov, prejeli pa boste tudi kvalitetne napotke.

Kakšne DNK analize obstajajo?

Obstaja več vrst DNK analize. Nekatere se fokusirajo na določene tipe bolezni (sladkorna bolezen tipa I in II, srčni infarkt, rak dojk, rak prostate, kožni rak, celiakija,…), drugi na vrste zdravil. Obstajajo tudi različni tipi za menedžerje, ki npr. spadajo v rizično skupino oseb, pa drugačna spet za otroke in ženske. Lahko se opravi tudi analiza lastnosti osebe, tako npr. ugotovite občutljivost na bolečine, učenje iz napak, epizodični spomin, odpornost na malarijo,...

Kdo naj bi opravil DNK analizo?

  • Posamezniki (moški, ženske)
  • Otroci (predvsem je pomembno čimprej ugotoviti, katera zdravila vašemu otroku naredijo korist in katera imajo lahko celo negativen vpliv)
  • Managerji (najbolj korenita analiza, ki je pomembna tudi zaradi psihofizične pripravljenosti na izpostavljenosti, ki jih prinaša ta poklic)

Kaj pokaže DNK analiza?

DNK analiza pokaže vaše trenutno stanje telesa, odziv na zdravila in največjo izpostavljenost boleznim. Prinese vam tudi pogovor s strokovnjakom, ki vam bo natančno razložil izsledke analize in jih sporočil tudi vašemu osebnemu zdravnika. Nihče drug, razen na vašo izrecno željo, nima dostopa do vaših osebnih rezultatov.

Kdo in kako izvaja DNK analizo?

DNK analizo izvajajo specializirana podjetja, ki imajo z zavarovalnicami pogodbo. Na preventivno storitev DNK analize boste napoteni osebno, tam pa vam bodo napravili teste. Opravljanje analize preko zavarovalne police je cenejše iz dveh razlogov. Najprej zato, ker si lahko z izogibanjem nezdravemu načinu življenja izognete hujšim bolezenskim stanjem, drugo pa zato, ker lahko analizo plačate preko zavarovalne police obročno v dobi celega leta.

Kdo prejme rezultate DNK analize?

Celoten potek analize je anonimen. Rezultate analize boste prejeli zgolj vi osebno ter vaš osebni zdravnik, razložil pa vam jih bo specialist. Zavarovalnica ne prejme rezultatov vaše analize.

DNK analizo lahko vsakdo izkoristi v svoj prid in pravočasno spremeni življenjski slog.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine