HomeOsebnaZdrav življenski slog

Zdrav življenski slog

Zakaj je pomemben zdrav življenjski slog?

Sprememba življenjskega sloga prinese boljše počutje, več zdravja in samozavesti. Iz tega pa izhajajo več sreče v družini, boljši uspehi pri delu in izobraževanju.

Zdravo živeti pomeni nižje cene

  • DNK analiza za boljši izbor zdravil in primernejši izbor kritij zavarovanj za kritične bolezni
  • Nižje cene za zdrav slog življenja
  • Najugodnejše cene tudi za kadilce

Kako življenjski slog lahko vpliva na ceno zavarovanja?

zdrav_stil_zivljenja

Bolj zdravi ljudje, ter tisti, ki ves čas skrbijo, da je njihovo telo v formi, imajo boljši izbor zavarovanj in na splošno plačujejo nižje cene. Na dolgi rok pa to pomeni izjemno razliko v ceni.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine