HomeOsebnaZavarovanje kreditov

Zavarovanje kreditov

Kdo potrebuje zavarovanje kredita?

Vse prevečkrat se zgodi, da se v primeru smrti družinskega člana, ki je bil kreditojemalec, prenese dolg na preostale družinske člane. Po raziskavah sodeč, večina kreditojemalcev nima primerno oziroma zadostno zavarovanih kreditov. Pri tem so najbolj problematični nepremičninski krediti, ki zaradi svoje višine, predstavljajo visoko tveganje za kreditojemalca. Tako se reševanje stanovanjskega problema lahko po nekaj letih odplačevanja visokih kreditov, v primeru smrti plačnika kredita (enega ali več kreditojemalcev) ponovno vrne na začetek, saj banka ob neplačevanju izkoristi hipotekarno klavzulo, prevzame lastništvo nepremičnine, dediči pa ostanejo na cesti. Zaradi stabilnosti svojih najožjih članov, je zato izjemnega pomena, da je zavarovanje kredita pravilno in zadostno.

Kdaj potrebujem posvet o sklenitvi zavarovanje kredita?

Strankam zato pravočasno in preden se odločijo za najem kredita, napravimo dober zavarovalni načrt. Stranka mora k nam priti že z informativnim zneskom kredita, mi pa vam pomagamo rešiti vaš zavarovalni primer po najugodnejših cenah in pri najprimernejši zavarovalnici. Ne glede na to, kaj vam povedo bančni referenti, vas banka po zakonu ne sme zavrniti, če imate napravljeno kritje v zadostni višini, čeprav ga niste sklenili pri njih.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine