HomeDom

Dom

Zavarovanje nepremičnin

Zavarovanje nepremičnine je zagotovo temelj vsakega gospodinjstva. Z izgubo ali poškodbo nepremičnine, postane bivanje v njej nemogoče ali otežkočeno, to pa za seboj potegne velike gmotne stroške. Ti stroški običajno presega finančne zmožnosti lastnika nepremičnine, zato smo v primeru naravnih ali drugih nesreč pogosto priče pravih družinskih tragedij ali osebnih stečajev posameznikov. Vsemu temu se lahko izognemo na preprost način, saj je premija za zavarovanje nepremičnine sploh ena najnižjih, ki jo najdete med najbolj pogosto iskanimi zavarovanji.

Kako sklenem zavarovanje nepremičnine?

Zavarovanje vam bomo pomagali skleniti potem, ko se bomo natančno pogovorili in ugotovili kaj vam je najbolj pomemebno. Skupaj bomo izpolnili obrazec in napravili ponudbo. Uredili vam bomo vse kar je potrebno, da bi pridobili različne promocijske popuste in vam polico prinesli na dom ali poskrbeli, da vam jo pošlje zavarovalnica. Poskrbeli bomo, da boste odslej brez skrbi in da vam ne bo potrebno hoditi od ene do druge zavarovalnice, da bi se informirali o različnih ponudbah. To naporno iskanje prepustite nam, prav tako skrb za obnovo vsako naslednje leto.

Ali imam lahko sklenjeno npr. zavarovanje nepremičnine pri dveh zavarovalnicah hkrati?

Pri sklepanju premoženjskih zavarovanj je pomembno razumeti, da se na račun zavarovalnice po zakonu ne smete okoristiti. Če je torej vaš objekt zavarovan, potem ne potrebujete sklepati zavarovanja še pri eni zavarovalnici, saj bi bil vaš zahtevek pri dveh različnih zavarovalnicah potem goljufija oziroma prevara. Obstajajo pa primeri, ko je objekt podzavarovan, zavarovalnica pa ni pripravljena prevzeti višjega kritja in odgovornosti. V takšnem primeru lahko sklenete pri drugi zavarovalnici enako ali podobno zavarovanje in v škodnem primeru poskušate dokazati, da ste upravičeni do obeh izplačil v celoti ali pa vsaj delno. Vseeno je potrebno pred sklepanjem druge zavarovalne police o tem obvestiti zavarovalnico, ki vam bo odgovorila pritrdilno ali negativno, v primeru, da imate eno zavarovanje že sklenjeno drugod.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine