HomeOsebna

Osebna

Osebna zavarovanja

Osveščenost posameznika je temelj osebnega zavarovanja. Če se posameznik ne informira o tem kakšne neprijetnosti se mu lahko v prihodnosti zgodijo in v kakšnih situacijah se bo znašel pred izkušnjo sklepanja življenjskega zavarovanja, potem se mu bo tovrstno zavarovanje morda zdelo nekaj nesmiselnega in nepotrebnega. V praksi se vse pogosteje srečujemo s situacijami, ko posamezniki ne želijo skleniti osebnega zavarovanja, kar je seveda njihova pravica, kmalu zatem pa nas sami kličejo in želijo takšno zavarovanje nujno skleniti, saj so hudo zboleli ali pa to od njih zahteva banka, ker jemljejo kredit. Žal vas bo večina zavarovalnic zavrnila, če vaše zdravstveno stanje ne ustreza njihovim kriterijem ali pa vam bodo zavarovanje bistveno podražili. Zato se je pametno odločiti, da osebno zavarovanje sklenete čimprej, čimmlajši in seveda ko ste popolnoma zdravi. Skoraj ni primera, ko se posameznik v dobi starosti med 20 in 55 let ne bi znašel v situaciji, ko življenjsko zavarovanje nujno potrebuje. Razlogov je lahko zelo veliko, primeri pa so našteti na naših naslednjih postraneh, zavedajte pa se: prej ko ga sklenete, manj boste plačevali celo dobo!

Kakšna so  osebna zavarovanja?

Osebna zavarovanja zavarujejo osebo, ki se na podlagi vnaprej pripravljenih tabel in faktorjev, lahko zavaruje skoraj za kakršnokoli vsoto. Pogoj za sklenitev zavarovanja je, da oseba ustreza kriterijem zavarovalnice, pri tem pa je ključen zdravstveni vprašalnik. Tudi če ste v preteklosti že imeli kakšno hujšo bolezen, to še ne pomeni, da vas bo zavarovalnica zavrnila.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine