HomeDomZavarovanje notranje opreme

Zavarovanje notranje opreme

Zavarovanje stanovanjskih premičnin

Pod zavarovanje spada prenosljiva stanovanjska oprema. Skupni imenovalec takšnih škodnih primerov je visok strošek ponovnega opremljanja bivalnega prostora. Samo opremljanje povprečnega stanovanja lahko stane med 30.000 in 40.000 EUR.

Vaš notranjo opremo lahko poškoduje požar, potres, poplava, izlitje vode, udar strele, kraja in še marsikaj. Oprema je lahko zavarovana, tako da ne boste v skrbeh, če nastane škoda. Odškodnina je običajno odvisna od vrednosti opreme, vrednost pa se določa na podlagi amortizacijskega faktorja.

Kaj vse lahko zavarujem?

V skladu s splošnimi pogoji zavarovalnice in razširitvijo kritij, ki jih imajo različni paketi zavarovanj, se lahko zavaruje:

  • Vse vrste pohištva
  • Električne in elektronske naprave
  • Stroji
  • Zasteklitve
  • Akvariji, terariji,…
  • Keramika
  • Sanitarna oprema
  • Kuhalne plošče
  • Zamrznjeno blago

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine