HomeDomDom asistenca

Dom asistenca

Kaj je domska asistenca?

Domska asistenca je precej nova vrsta zavarovanja in je vezana na naseljeno nepremičnino. Zavarovanje je namenjeno kritju stroškov v primeru, da pride v nepremičnini do nenadne okvare ali nekega drugega škodnega dogodka, ki ga sami ne zmorete ali ne znate odpraviti.

Kaj krije domska asistenca?

Kritje domske asistence je povezano z zavarovalnico, zato je potrebno dobro pogledati splošne pogoje in iz njih razbrati obseg kritja. Običajno se krije potne stroške serviserja, prvo uro dela in porabljen material, menjavo ključev in ključavnice v primeru, da ste se zaklenili iz stanovanja, stroški nenadne vrnitve iz tujine, najem varnostne službe, pomoč pri organizaciji posameznih storitev (blokada kartic,..) in podobno.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine