HomeDomOdgovornost (zemljiška in zasebna)

Odgovornost iz naslova zavarovanja nepremičnine

Kaj pomeni zavarovanje odgovornosti?

Gre za škodo, ki jo napravi posameznik, ki je prijavljen v zavarovani nepremičnini, neki tretji osebi. Odgovornost se razlikuje glede na to ali je do nesreče prišlo v okviru vaše nepremičnine ali na neki drugi lokaciji. Pogosto so iz nje izključeni vaši družinski člani, če naprimer pridejo k vam na obisk. Od ene do druge zavarovalnice so razlike tudi pri višini odškodnine, po številu škodnih primerov na leto ter po razširjenih kritjih.

Ali je več vrst odgovornosti?

Obstajata odgovornost iz posesti nepremičnine in odgovornost zasebnika. Pod prvo spada npr. neočiščen pločnik, nesreča v dvigalu v bloku, padec po stopnicah in podobno. Iz naslova odgovornosti zasebnika govorimo o nenamernem poškodovanju tretje osebe ali njenega premoženja.

Kateri dogodki spadajo v zavarovanje odgovornosti?

Različnih dogodkov je precej, vendar je potrebno podrobnosti pogledati za vsako zavarovalnico posebej, hkrati pa se razlikujejo tudi glede na izbran paket zavarovanja. Odgovornost je lahko nanaša npr. na ugriz vašega psa, na škodo, ki jo na telesu ali objektu neke tretje osebe povzročite nehote in podobno. Nekateri škodni dogodki spadajo samo v razširjeno kritje, zato se je potrebno z obsegom  kritij seznaniti vnaprej.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine