HomeVozila

Zavarovanje vozil

Splošno o avtomobilskem zavarovanju

Avtomobilska zavarovanja so najbolj razširjena, zaradi velikega števila vozil, in zakonskega določila o obveznem avtomobilskem zavarovanju (AO). Vsakodnevno se na slovenskem trgu zavaruje na stotine vozil, tržišče pa ponuja paleto zavarovalnic, ki ponujajo avtomobilska zavarovanja.

Večina ljudi zavaruje svoja vozila po ustaljeni praksi iz prejšnjih let, (»Kako pa letos?« »Kar tako kot lani!«), kar pa seveda ni najbolje, ker se zaradi večje konkurence spreminjajo pogoji in višine popustov pri zavarovalnicah, to pa za vas pomeni, da z določenimi popravki ali zamenjavo, vsako leto privarčujete nekaj sredstev.

Kako do ustreznega zavarovanja in razmerja med kakovostjo in ceno?

To je eno največkrat zastavljenih vprašanj vsakega od nas, pa vendar je rešitev zelo preprosta. To storite tako, da se z nami posvetujete o zavarovanju za vaše vozilo. Naredili vam bomo natančno analizo zavarovanj za vaše vozilo in primerjavo med različnimi ponudniki zavarovanj, poiskali optimalna kritja za vaše vozilo in optimalno ceno.

Vrste vozil ki jih lahko zavarujete

  • Osebna vozila (avtomobili, terenska vozila, kombiji, avtodomi…)
  • Motorna kolesa
  • Avtobusi
  • Tovorna vozila
  • Traktorji in kmetijska ter delovna mehanizacija
  • Vodna plovila (skuterji, čolni, jadrnice, jahte,…)
  • Plovila (letala, jadralna letala, baloni,…)
  • Počitniške prikolice (lahko se jo zavaruje v sklopu zavarovanja nepremičnine)

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine