HomeVozilaAvtomobilski kasko

Avtomobilski kasko

Kaj je avtomobilski kasko?

Avtomobilski kasko je ena izmed oblik zavarovanja za vaše vozilo, ki zakonsko ni nujno določena in je prepuščena prosti izbiri vsakega posameznika. V primeru, ko imate sklenjeno pogodbo o financiranju (t.i. Leasing pogodbo) vozila, bo sklenitev kasko zavarovanja zahtevala vaša leasing hiša.

Splošni kasko je eno od najpomembnejših kasko zavarovanj saj zagotavlja, visoko stopnjo varnosti vašega vozila, priporočljivo za osebe, ki bi radi zavarovali svoje vozilo pred nenadnimi dogodki, ki lahko privedejo do popolnega ali delnega uničenja vašega vozila, kar marsikomu povzroči finančno stisko, zato je pri novih vozilih po našem mnenju nujno potrebno.

Komu je namenjen kasko?

Avtomobilski kasko je namenjen ljudem, ki bi radi zavarovali svoje vozilo za škode, ki so nastale neodvisno od naše volje in dejanj. Velja tako za vozila v prometu kot vozila, ki so v mirovanju.

Je smiselno imeti kasko za star avto?

Kasko zavarovanje je lahko veliko ugodnejše, kot si marsikdo misli, zato je pametno najprej napraviti izračun in se potem odločiti. Pri starejših vozilih se velja vprašati ali v primeru nezgode lahko sami takoj iz žepa kupite nov avto ali plačate večje popravilo ali pa lažje plačujete nekaj deset evrov na mesec za kasko zavarovanje?

Poleg tega je potrebno vedeti, da tudi na kasko dobivate visoke popuste in bonuse, tako da se cena običajno vsako leto zniža. V vsakem primeru pa že manjše praske in udrtine pomenijo večji strošek popravila, kot pa boste plačali za kasko.

Imam nov avto, kaska pa še nisem imel nikoli

Ne skrbite! Pokličite nas in zadevo bomo uredili tako, da boste na kasko zavarovanje takoj dobili bonitete, kakršne že imate na obveznem zavarovanju. Tako bo cena kaska veliko nižja, kot bi bila sicer.

Zakaj plačujem kasko na novo vrednost vozila?

V primeru poškodovanja vozila, vam bodo na servisu avtomobil pobarvali z novo barvo, vam namonitorali nova vrata, nov odbijač ali nove varnostne blazine. Ker vaših nadomestnih delov ne bodo iskali po avtomobilskih odpadih, so cene preračunane na vrednost nove opreme.

 

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine