Kasko paketi

Kaj so kasko paketi (delne kombinacije)

Največkrat svetujemo sklenitev delnih kombinacij oziroma kasko paketov, kot dopolnitev splošnega kaska. S tem lahko bistveno povečamo stopnjo zavarovanja za svoje vozilo. Pakete lahko vzamete tudi kot dodatek k obveznemu zavarovanju, če naprimer ne želite splošnega kaska, radi bi se pa zaščitili za nekatere zavarovalne primere, za katere menite, da obstaja večje tveganje. Predhodno svetujemo posvet z nami in skupaj bomo najlažje določili stopnjo rizika in kritja, ki jih potrebujete za vaše vozilo.

Kakšne so možnosti delnih kombinacij?

  • Kraja krije škodo, povzročeno z protipravno odtujitvijo vašega vozila,tatvina pritrjenih delov na vozilo.
  • Parkirišče krije škodo, ki nastane z delnim poškodovanjem ali popolnim uničenjem parkiranega vozila, krije tudi vse škode povzročene s strani ledenih tvorb, in snega ki pada s stavb.
  • Steklo krije škodo, ki nastane na serijsko vgrajenem steklu na vašem vozilu,zajema tako delne poškodbe kot razbitje vetrobranskega stekla, zadnjega stekla, stranskih stekel ter steklena streha.
  • Svetlobna telesa in ogledala krije škoda na serijsko vgrajenih svetlobnih teles vključno z ohišjem , steklom in žarnicami. Serijsko vgrajena ogledala in ohišje ter mehanski del le teh.
  • Divjad krije vse škode, ki so povzročene kot neposredni dotik z divjadjo, možno pa je dodati tudi škodo, ki nastane zaradi glodalcev
  • Narava krije škode, ki nastanejo kot posledica toče, viharja, zemeljskega plazu, snežnega plazu,direktnega udara strele, eksplozija, padec zračnega plovila, pa tudi demonstracije in manifestacije.
  • Nadomestno vozilo krije stroške nadomestnega vozila, če je prišlo do delnega ali popolnega uničenja zavarovanega vozila in kraje vozila. Višina in čas kritja sta odvisna od zavarovalnih pogojev vsake zavarovalnice, praksa je da se stranka lahko odloči za dnevni limit višine kritja nadomestnega vozila in čas kritja, ki je po pogojih do 10 dni.

Svetujemo vam, da se predhodno in predvsem pravočasno posvetujte z nami za določanje ustreznih kritji za vašega jeklenega konjička!

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine