HomeVozilaNezgodno zavarovanje voznika in potnikov

Nezgodno zavarovanje potnikov in voznika

Zakaj skleniti nezgodno zavarovanje voznika in potnikov?

Glede na veliko število udeležencev v prometu se tudi zvišuje riziko za prometno nesrečo in s tem poškodbe udeležencev le teh. Poškoduje se lahko voznik in njegovi sopotniki v vozilu, zato večina zavarovalnic za ugodno ceno ponuja možnost sklenitve dodatnega nezgodnega zavarovanja. Na voljo so različni paketi nezgodnega zavarovanja in s tem prilagajanje višine kritja, ki ga želimo imeti.

Kakšna je razlika med AO+ in AO za potnike?

Kljub temu, da ima večina voznikov izbran AO+, torej zavarovanje voznika, pa se odloči, da osnovno kritje še poviša z dodatnim zavarovanjem potnikov in voznika. Razlika med obemi zavarovanji je v višini kritij ter tudi določenih tipih oziroma obsegih poškodb, ki predstavljajo pogoj za izplačilo zavarovalne vsote.

Ali potniki niso zavarovani, če tega dodatka ne izberem?

Potniki so v vašem vozilu tretje osebe in so zavarovani iz avtomobilske odgovornosti, torej iz naslova obveznega avtomobilskega zavarovanja. Če imate izbrano še dodatno zavarovanje potnikov v vozilu, bodo njihove odškodnine v določenih primerih višje, v določenih pa jih krije zgolj dodatno zavarovanje za potnike. Zato priporočamo obe kritji, ki sta tudi cenovno precej ugodni. Tudi če boste izbrali višji faktor potencialnega izplačila, gre za razliko v ceni le za nekaj evrov.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine