HomeVozilaAvtomobilska asistenca

Avtomobilska asistenca

Kaj je avtomobilska asistenca?

Ker nesreča nikoli ne počiva, je avtomobilska asistenco možno dodati k vsaki polici avtomobilskega zavarovanja. Večina zavarovalnic na slovenskem trgu ima več različnih asistenčnih paketov, od osnovnih, premium in ekskluzivnih. Med seboj se razlikujejo po obsegu kritja ter ceni.

Kaj zajemajo osnovna kritja pri avtomobilski asistenci?

Ta kritja se razlikujejo tako v paketih, kot od ene do druge zavarovalnice, zato je pomembno, da si skupaj z nami dobro preberete splošne pogoje. Poleg tega je asistenca odvisna tudi od starosti vašega vozila. V osnovi pa je krita:

  • pomoč na cesti v primeru nesreče ali okvare vozila
  • prevoz in vleka vozila
  • nadomestno vozilo
  • dostava rezervnih delov
  • dostava goriva
  • dostava rezervnih avtomobilskih ključev

Posvetujte se z nami glede paketov asistence, ki jo potrebujete glede na vaš avto in potovanja, ki jih z avtom opravite v tekočem letu. Pri določeni starosti vozila, se asistenčno kritje zmanjša in velja samo v primeru nesreče, za okvaro pa kritje preneha veljati.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine