HomeVozilaPravna zaščita

Pravna zaščita

Kdaj jo potrebujem?

Pravna zaščita vam pride prav v primeru, ko ste povzročili prometno nesrečo in boste zaradi nje potrebovali mnenje in pomoč pravnih strokovnjakov. Ni pomembno ali jo uveljavlja voznik ali udeleženec v istem vozilu, torej eden od potnikov.

Kaj krije pravna zaščita?

Vse stroške pri uveljavljanju odškodninskih zahtevkov za škodo, ki se je pripetila v prometni nesreči. To so stroški obrambe pred zahtevki drugih oseb in stroški zastopanja v kazenskih postopkih ter postopki pred sodnikom za prekrške.

Za koga velja kritje?

Kritje pravne zaščite velja za sklenitelja, lastnika vozila, voznika in vse potnike v tem vozilu.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine