HomeVarčevanje

Varčevanje

Zakaj varčevati?

Živimo v družbi in gospodarski ureditvi, ki od nas zahteva varčevanje zaradi različnih dejavnikov, ki vplivajo tako na našo sedanjost, kot tudi na našo prihodnost. Osnovni namen varčevanja je uresničitev nekega vnaprej določenega cilja in zagotovitev osnovne finančne stabilnosti. Vsak od nas ima različne varčevalne navade, vsi pa se nekako v sebi dobro zavedamo kako zelo pomembno je danes varčevanje. A kljub temu še vedno premalo ljudi pravilno varčuje, nekateri pa zaradi nekega lastnega prepričanja celo sploh ne varčujejo.

Vse prevečkrat se ljudje znajdejo v finančni stiski, ker so brez denarja, deloma tudi zato ker v preteklosti niso mislili na sedanjost. Žal se jim bo enako zgodilo tudi v prihodnosti, če že danes ne spremenijo svojih navad in začnejo z varčevanjem. S tem si lahko zagotovijo finančno stabilnost za prihodnost.

Kako lahko varčujemo?

Naše potrebe po varčevanju so sestavljene iz kratkoročnih ciljev, srednjeročnih ciljev in dolgoročnih ciljev. Temu primerno je treba tudi spreminjati strukturo varčevanja, v različne varčevalne modele, ki jih ponuja tržišče. Zaradi nepoznavanja lastnosti in zakonitosti določenih varčevalnih modelov, se večina po navadi odloči za tisto obliko varčevanja za katero misli da jo najbolj pozna, ki pa v večini niti ni nujno najboljša za namen našega varčevanja. Vse to ima za posledico nedoseganje določenih zastavljenih ciljev, ali omejeno doseganje cilja . Zato je potreben posvet, preden začnemo z varčevanjem  o vaših ciljih in pričakovanjih.

Kakšne so možnosti varčevanja?

Pomembno je, da stranka razume prednosti in slabosti posamezne varčevalne opcije, ker gre za pomembne odločitve.

Najpogostejše oblike varčevanja so:

  • Banke (depoziti, varčevalni računi)
  • Zavarovalnice
  • Vzajemni skladi(možnost mesečnega varčevanja in enkratnih pologov)
  • Delnice
  • Obveznice
  • Naložbeni indeksi
  • Plemenite kovine
  • Doma v pujsku

 

Zapomnite si: denar smo potrebovali včeraj, potrebujemo ga danes in potrebovali ga bomo tudi jutri. To pomeni, da so naše odločitve v preteklem obdobju postale sedanjost, naše današnje odločitve pa bodo postale naša prihodnost. Skupaj bomo pregledali vse možnosti, ki jih ponuja trg in izbrali primerno strategijo vašega varčevanja, da vas prihodnost ne ujame nepripravljene.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine