HomePodjetja

Podjetja

Zakaj zavarovati podjetje?

Vsak, ki je ustanovil podjetje ima cilj, da bo s tem podjetjem uspešno in dolgoročno  deloval na trgu, zato je zavarovanje vašega podjetja eden od ključnih temeljev za dolgoročen obstoj. Obstoj pa ni pomemben samo za lastnika, ampak tudi za zaposlene in njihove družine, ker za vse pomeni vir zaslužka in nemoteno eksistenco.

Odgovornost lastnika je, da poskrbi za svoje podjetje in zaposlene in podjetje zavaruje pred nepredvidenimi dogodki, ki bi lahko ogrozili delovanje podjetja. Ker je vsako podjetje zgodba zase, je potrebno prilagoditi zavarovanja glede na potrebe. Z nami se posvetujete o vaši izpostavljenosti in tveganjih glede na vašo dejavnost. Poiskali bomo primerna kritja in vam pripravili ponudbo.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine