HomePodjetjaRazdelitev podjetij v skupine

Razdelitev podjetij v skupine

Kako se podjetja med seboj razlikujejo?

Podjetja so si med seboj zelo različna, tako po vrsti dejavnosti, kot po njenem obsegu, številu zaposlenih, izpostavljenosti in še marsičemu. Zato tudi zavarovalnice ločijo podjetja v različne skupine. V osnovi se podjetja delijo na mala in srednja ter velika. Kadar po količini letnega prihodka podjetja, vrednosti nepremičnin v njihovi lasti ter vrednosti njihovih zalog in vse opreme ne presegajo določene vrednosti, spadajo v skupino manjših in srednjih podjetij te številke in skupine pa se glede na zavarovalnico spreminjajo.

Kako poiščemo produkt primeren za podjetje?

Čeprav so podjetja med seboj precej različna, pa so ravno v ta namen pripravljeni posebni produkti, ki so izjemno prilagodljivi, v splošnem pa pokrivajo vse ključne rizike. Tako ne bomo imeli težav napraviti uravnoteženo zavarovalno polico, ki bo v primeru škodnega primera v zadostni meri pokrila vaše izgube.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine