HomePodjetjaNajpomembnejše zavarovalne vsebine

Najpomembnejše zavarovalne vsebine

Odgovornost podjetja

Z zavarovanjem odgovornosti podjetja se zavarujete pred odškodninskimi zahtevki, kjer so škodo utrpele tretje osebe zaradi  dejavnosti vašega podjetja. zavedati se je potrebno, da so višine odškodnin v primeru telesnih poškodb lahko zelo visoke, zato je nujno poskrbeti za zadostno višino zavarovalnih vsot.

Poklicna odgovornost

Zavarovanje je namenjeno določenim poklicnim skupinam, npr. odvetniki, itd... Pri nekaterih poklicih je zavarovanje poklicne odgovornosti obvezno, pri večini ostalih pa je priporočeno. Še posebej je pomembno za tiste, ki so najbolj občutljivi na trgu, to so samostojni podjetniki in mala podjetja.

Zavarovanje objektov

Sem spadajo industrijski, poslovni, stanovanjski in skladiščni objekti. Glede na vaše potrebe lahko izberete katere nevarnosti želite zavarovati. npr:  požar, vihar, teža snega, toča, polava, izliv vode, steklo…

Stvari in vsebine v zgradbah

Sem spadajo vse vaše in tudi najete stvari, ki jih skladiščite ali uporabljate, hkrati pa tudi prenosi ozioma prevozi iz kraja v kraj. zavarujete lahko: vlom, rop,požar,vihar,toča,teža snega, izliv vode, polava, in vsa vgrajena stekla.Vv zavarovalno kritje spada vsa oprema,stroji, inštalacije, aparati in vse zaloge.

Strojelomno zavarovanje

Zavarovalno kritje velja proti nepredvideni in nenadni poškodbi, uničenju ali izgubi strojev, naprav in aparatov, ki se uporabljajo pri izvajanju dejavnosti in so v lasti sklenitelja zavarovanja, zaradi učinka električne energije (npr. kratek stik, posredni udar strele). Pri elektronskih napravah mora vzrok poškodbe na aparat dokazljivo učinkovati od zunaj, napaka v izdelavi proizvoda ali materiala, učinki podtlaka, nadtlaka, zunanjih mehanskih dogodkov, zmrzali…

Zavarovanje obratovalnega zastoja

Z zavarovanjem obratovalnega zastoja si zagotovite obstoj podjetja in prihodnost, ko zaradi škode ne morete poslovati. Zavarovanje obratovalnega zastoja pokriva fiksne stroške po škodi, ki nastajajo neodvisno od poslovnega procesa in katere mora poravnati zavarovalec kljub neposlovanju podjetja. Izberate lahko tudi različno obdobje jamstva.

 

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine