HomeVarčevanjeZ garancijo izplačila

Z garancijo izplačila

Za kakšen produkt gre?

To je oblika varčevanja, kjer ima varčevalec zajamčeno obrestno mero in hkrati s tem pridobi jamstvo za izplačilo privarčevanih sredstev po koncu dogovorjene dobe varčevanja. Priporočljivo za vse, ki ne želijo, da na njihova sredstva vplivajo različne razmere na trgu. To je klasičen zavarovalniški produkt znan po celem svetu že desetletja in ena najbolj varnih oblik varčevanja.

Kdo mi jamči za izplačilo?

Za izplačilo jamči zavarovalnica, pri kateri ste sklenili pogodbo. Zavarovalnice so zgodovinsko gledano veliko bolj varne od bank, saj imajo zakonsko predpisane naložbe, ki morajo biti konzervativno usmerjene zaradi stabilnosti. Pozavarovalnice so dodatno jamstvo za varnost vašega premoženja.

V čem se razlikuje takšno varčevanje od mesečnega varčevanja pri banki?

Gre za kar nekaj razlik. Ključna razlika je, da ste pri tem produktu življenjsko zavarovani, kar pomeni, da že po enem samem vplačilu upravičenec v primeru smrti dobi izplačano zavarovalno vsoto, ki je dogovorjena po pogodbi. Druga zelo pomembna razlika je davčno ugoden način varčevanja pri dobi 10 let in več. Zelo dobra lastnost takšnega produkta je, da vnaprej lahko iz tabele razberete vrednost vašega premoženja v določenem obdobju.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine