HomeVarčevanjeVarčevanje v banki

Varčevanje v banki

V katerih primerih svetujemo varčevanje na banki?

Varčevanje na banki je najbolj primerno za kratkoročne vezave (od 1 do 5 let), kadar rešujemo vnaprej določene cilje (npr. nakup nove kuhinje, poročno potovanje) in reševanje izpada dohodkov in nepredvidenih izdatkov. Takšna oblika varčevanja je primerno zato, ker je vaš denar spravljen na varnem in vnaprej vemo kakšno vsoto bomo lahko na določen dan dvignili. Takšen način pa seveda ni najbolj primeren za vašo socialno stanje, saj se vsi podatki iz bančnih računov prenesejo tudi na davčno upravo.

Kakšne so osnovne oblike varčevanja na banki?

Različne banke ponujajo tudi različne produkte. Med seboj se razlikujejo po obrestnih merah, fleksibilnosti, stroških vodenja računov in podobno. Na voljo so kratkoročne in dolgoročne vezave, bančni depoziti in podobno.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine