HomePodjetjeDrugi o nas

Drugi o nas

Družina Hafner iz Gorenjske

Zdelo se nam je, da imamo zavarovan že vsak prst na roki, zato smo vaš obisk kar lep čas prelagali. Prej na našo, kot na vašo srečo smo vas na koncu spustili domov in izvedeli veliko novega. Najbolj so mi v spominu ostali izračuni,  po katerih smo ugotovili, da smo bili pravzaprav do sedaj zelo slabo zavarovani, imeli pa smo občutek, da je pokrito čisto vse. Kakšna zmota. A še dobro, da smo jo odkrili in sedaj spimo mirno.

Vesna in Janez iz Krškega

Do sedaj smo vedeli samo koliko smo plačevali. Ker so bili stroški visoki, smo imeli v glavah, da je potem najbrž zavarovano vse ali pa, da si več enostavno ne moremo privoščiti. Zdaj plačujemo celo manj, zavarovani pa smo veliko bolje, saj sta nam svetovalca prikazala vse mogoče rešitve o katerih nas do sedaj ni nihče znal ali pa mogoče celo želel poučiti. Hvala za obisk, čas in trud. Pri nas ste vedno dobrodošli!

Demetra iz Braslovč

Rada bi se zahvalila, da ste si vzeli čas, nas poslušali in nam na koncu svetovali iz srca. Čutim, da opravljate prej misijo, kot službo.

Janja, Bežigrad

Želela sem samo na hitro zavarovati avto. Imela sem pripravljenih 600 EUR, saj je zavarovanje skoraj vsako leto stalo toliko. Vsakič ko sem poklicala na zavarovalnico in rekla »kar tako kot lani«, so mi odgovorili, da je cena približno enaka. Potem mi je prijateljica povedala za vaše podjetje in mi dala kontakt. Na srečo sem vas poklicala in dobila najboljšo ponudbo, privarčevala nekaj denarja, za razliko v ceni pa sem sklenila še zavarovanje garsonjere, kar sem odlašala že vrsto let. Kakšna sreča, da ste me v to prepričali, saj se mi je kmalu zatem zgodila nezgoda, ki bi me sicer drago stala. Še enkrat HVALA!

Marko iz Ljubljane

Prej se sploh nisem zavedal, da lahko zavarovalnico preprosto zamenjam kadarkoli želim in da so vsako leto med njimi lahko zelo velike razlike. Sam se s tem nisem ukvarjal, pa tudi v bodoče se gotovo ne bi, saj preprosto nimam časa. Zato mi je najbolj všeč, da mi pregledate ponudbe različnih zavarovalnic in mi poiščete zame najprimernejšo.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine