HomePodjetje

Podjetje Premoženjska hiša d.o.o.

Naš sistem delovanja

Podjetje Premoženjska hiša d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom svetovanja, urejanja in sklepanja vsakovrstnih zavarovanj za posameznike in podjetja. Za razliko od zavarovalnic ali podjetij, ki vam omogočajo, da na njihovih okencih na hitro in kar mimogrede uredite zavarovanje (banke, tehnični pregledi vozil, itd…), se mi svojim strankam, njihovih zahtevam in željam posvetimo tako z našim časom, kot tudi z znanjem. Pod drobnogled vzamemo vašo trenutno situacijo, vam naredimo načrt zavarovanja (to je še posebej pomembno pri osebnih zavarovanjih) in vam svetujemo, katere od možnosti v zavarovanju uporabiti. Zaradi našega posebnega načina dela, smo zelo pomemben vmesni člen med ponudnikom zavarovalnih storitev in stranko. S strankami delamo dolgoročno, spremljamo njihove življenjske situacije, da so v primeru najhujšega primerno zavarovani.

Razlika med strankami ter izbira zavarovalnice

Če imata dve stranki enako vozilo, še ne pomeni, da ga bosta zavarovali enako. Tako to tudi pomeni, da bomo morda izbrali drugo zavarovalnico, ki je bolj specializirana za nek produkt, ki ga stranka želi imeti. Popolnoma enako se dogaja pri zavarovanju nepremičnin, še največje razlike pa so pri osebnih zavarovanjih, kjer ima vsak od nas svojo zgodbo in življenjsko pot, na kateri se lahko kadarkoli obrne v drugo smer. Zato smo še posebej pozorni, da so vaši produkti prilagodljivi in jih lahko večkrat po potrebi spreminjate.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine