HomePodjetjePoslanstvo

Poslanstvo

Svetovalna dejavnost

V praksi se je skozi mnoga leta našega delovanja pokazalo, da je izjemnega pomena posvet s strankami, ki ga naredimo ravno z namenom, da bi vam pomagali izbrati najboljši produkt. Tu nikoli ne delujemo po sistemu hitre prodaje, ampak v prvi vrsti osveščanja in še posebej spoznavanja strankine življenjske poti in filozofije. Tako lahko vsaki stranki naredimo njen osebni finančni načrt, ki obsega tako socialni, kot tudi finančni del. Samo oba skupaj, bosta stranko brez pretresov varovala skozi prihajajoča leta. Predstavitev različnih zavarovalniških produktov tako običajno niti ni tako zelo pomembna, saj skupaj s stranko lahko že takoj ugotovimo, kateri izmed produktov, ki so na trgu, bo zanjo najprimernejši. Različnih produktov od različnih ponudnikov pa je zares veliko.

Naša misija

Želimo si, da bi našim strankam lahko kar najbolje svetovali in pomagali, vendar je pri tem zelo pomembno, da nam tudi sami pomagate. Stranke, ki k nam pridejo z odprtimi kartami in so pripravljene deliti z nami tudi svoje trenutne zagate, ki se morda zdijo nerešljive ali pa strahove, ki se pogosto ob razčlenitvah pokažejo za neupravičene, bodo zagotovo dobile boljši produkt, predvsem pa ga bodo bolj razumele. Razumevanje pa je za sklepanje zavarovanja najbolj pomembno.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine