HomePodjetjeNaroči svetovalca

Naroči svetovalca

Ali mora svetovalec res priti k meni?

Fižično se lahko seveda srečamo praktično kjerkoli, pametno pa je, da je to v okviru vašega doma, saj se največkrat stranke spomnijo, da imajo nekje založene še kakšne starejše police ali dokumentacijo, ki jo potem lahko kar takoj poiščejo. Poleg tega potrebujemo za sklenitev določenih vrst zavarovanj kar nekaj podatkov iz osebnih dokumentov in kot nalašč stranke na terenu natančno tega dokumenta potem nimajo. S tem izgubljamo vaš in naš čas, ki ga vsi skupaj raje porabimo kako drugače. V okviru vašega doma se boste prav gotovo tudi počutili najbolj sproščeno.

Zakaj naročiti svetovalca?

Svetovalec vam bo najlažje svetoval, potem ko se pogovorimo o težavah, ki so morebiti pred vami. Iz naše strani je najbolj pomembno, da vas dobro spoznamo in ugotovimo, kaj je vam v življenju najbolj važno. Glede na množico različnih zavarovanj, vam bomo ravno na podlagi teh informacij lahko tudi ustrezno svetovali. Gre za VAŠE zavarovanje, pa naj bo osebno ali premoženjsko. Zato je pomembno, da je produkt prilagojen ravno vašim željam in potrebam. Ker danes vse več ljudi sklepa zavarovanja kar mimogrede v banki, na tehničnih pregledih, pri znancih in še marsikje, je posledica ta, da je množica zavarovanj napravljena malomarno, neprimerno za stranko in morda celo zanjo škodljivo. Zato si za sklepanje zavarovanja vedno vzemite dovolj časa.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine