HomeOsebnaTuristična zavarovanja

Turistična zavarovanja

Kdaj potrebujemo turistično zavarovanje?

Turistično zavarovanje je namenjeno posamezniku, družini ali skupini oseb, ki potujejo predvsem po tujih deželah. Tovrstna zavarovanja niso draga, pravzaprav so izjemno poceni glede na to kaj vse pokrivajo. Običajno vas stanejo le nekaj evrov do največ nekaj deset evrov v luksuznih izvedbah, z večkratniki potencialnih zavarovalnih vsot ter za daljšo dobo trajanja potovanja.

Sklenete jih pred odhodom na pot in pri tem pazite na zlato pravilo zavarovanja na poti - sklenite zavarovanje z vključno dnem odhoda in dnem prihoda ali raje kak dan dlje, še posebej takrat, kadar ste na poti z osebnim avtomobilom in se znate kje zadržati zaradi zastojev na poti, servisov in podobno. Ravno v takšnih primerih, pride pogosto zaradi utrujenosti, preobremenjenosti in stresa do nesreč, ki se pogosto zgodijo ne dolgo pred koncem poti.

Turistična zavarovanja imajo različna kritja, zato se je potrebno o njih natančno informirati. Nekatera krijejo ne samo obiske pri zdravnikih, plačilo zdravljenja, cepljenj, zdravil, operacij, prevozov, reševanja ampak celo nujne zobozdravstvene usluge.

 varno_na_poti

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine