HomePodjetjaOdgovornost

Odgovornost podjetja

Splošna odgovornost

Krije škodo povzročeno tretjim osebam in stvarem, ki je nastala zaradi vaše podjetniške dejavnosti. Svoje podjetje zavarujete pred finančnimi posledicami zaradi škode, za katero ste odgovorni vi osebno oziroma vaše podjetje. Kritje velja tako za odgovorne osebe, kot za vse vaše zaposlene. Z zavarovanjem odgovornosti ste poskrbeli, da vaše poslovanje v prihodnosti ne bo ogroženo zaradi nenadnih dogodkov.

Delodajalčeva odgovornost

Krije vse škode, ki so povzročene vašim zaposlenim v času opravljanja dela pri vašem podjetju in vas ščiti pred odškodninskimi zahtevki v primeru poškodb, raznih obolenj in smrti ali poškodovanja stvari vaših delavcev.

Proizvajalčeva odgovornost

Zavarovanje krije odškodninske zahtevke zaradi poškodovanja oseb ali poškodovanja stvari, kot posledice nenadnega in presenetljivega škodnega dogodka, do katerega je prišlo zaradi izdelkov z napako in zaradi pomanjkljivo opravljene storitve in je s tem povzročena škoda po dokončanem delu.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine