HomeOsebnaDnevno in bolnišnično nadomestilo

Dnevno in bolnišnično nadomestilo

Dnevna nadomestila

Dnevno nadomestilo zagotavlja izpad dohodka v primeru koriščenja bolniške v primeru nezgode. Zavarovalnice imajo pri tem zelo različne pogoje. Razlikujejo se za študente, zaposlene in brezposelne. Glede na trenutno življenjsko situacijo, se je potrebno predhodno posvetovati z nami, da vam poiščemo primeren produkt. Prepogosto se namreč zgodi, da zavarovalnica ne izplača nadomestila osebam, ki ne sodijo v nek kriterij. Strankam se življenjske situacije tudi spremenijo, zato je pomembno, da so vaši produkti fleksibilni ali/in da imate možnost spreminjanja zavarovalnice. Izplača se dnevno nadomestilo, če je bila zavarovana oseba začasno nesposobna za delo oziroma za opravljanje svojih rednih nalog in odstotna z dela. Določanje višine dnevnega nadomestila je predvsem odvisno od narave vašega dela.

Bolnišnično nadomestilo

Pokriva izpad dohodka v času zdravljenja v bolnišnici v primeru nezgode, upošteva se prvi dan prihoda in dan odhoda iz bolnišnice ko je bil zavarovanec odpuščen iz splošne ali specialistične klinike. Najbolje se je predhodno posvetovati z nami o smiselnosti in višini takega kritja glede na vaše potrebe. Pri tem se je potrebno zavedati, da se vaše potrebe v času zavarovanja lahko spremenijo, zato strankam vedno svetujemo sklepanje tistih vrst zavarovalnih polic, ki tovrstna spreminjanja omogočajo.

Zlomi

Zavarovanje omogoča izplačila v primeru zloma ene ali več kosti. To vrsto zavarovanja ponuja vse več zavarovalnic, vendar so izplačila in ceniki teh zavarovanj zelo različne. Namenjeno je predvsem ljudem, ki imajo pogoste težave z zlomi. Med zlome kosti spadajo npr. zlomi reber, lobanje, kosti okončin, prstov na rokah in nogah, nosu, itd…

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine