HomeAkcijeNagradne igre

Nagradne igre

V sklopu promocije zavarovalnice AS, našega dolgoletnega partnerja, ki na slovenskem trgu ponuja vrhunske zavarovalniške produkte, bomo tudi v podjetju Premoženjska hiša d.o.o., ponudili novim zavarovancem kar 15% popust pri zavarovanju osebnega vozila, tovornega vozila, motorja ali plovila. Vsi, ki boste izpolnili kupon za popust ali nam poslali podatke po elektronski pošti, boste lahko 15% popust izkoristili kadarkoli v obdobju enega leta, če boste zavarovanje sklenili preko našega podjetja. Potem ko vam bomo napravili cenovno analizo za vaše vozilo in poiskali primerno zavarovalnico, vam bomo uredili zavarovalno polico in se dogovorili o prevzemu.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine