HomeVarčevanjeNaložbeni indeksi

Naložbeni indeksi

Kaj sploh so naložbeni indeksi?

Naložbeni indeksi so sestavljeni finančni instrumenti, ki omogočajo zmerno rizično varčevanje na dolgi rok. V njih je mogoče vstopiti na več različnih načinov, načeloma pa zelo podobno kot v vzajemne sklade.

Kakšni produkti obstajajo na trgu?

Trg ponuja različne produkte, ki so vezani tudi na različne opcije na trgu kapitala. Pojavljajo se možnosti investiranja v delnice različnih podjetij, regij, v surovine in podobno.

Kako varne so investicije v naložbene indekse?

Varnost je vedno stvar globalne situacije v danem trenutku ter produkta za katerega ste se odločili ter garanta v ozadju. Trudimo se, da iščemo tiste produkte, ki v določenem trenutku prinesejo najvišjo dodano vrednost na vložen kapital in hkrati predstavljajo čim nižje tveganje za investitorja.

 

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine