HomeVarčevanjePlemenite kovine

Plemenite kovine

Kaj so plemenite kovine?

Pod plemenite kovine štejemo zlato, srebro, platino in druge vrste kovin. Nekatere se uporabljajo pretežno v bančništvu in industriji izdelovanja nakita (npr. zlato in srebro), nekatere pa so postale tudi iskane kot industrijsko blago in se uporabljajo v določenih končnih izdelkih kot dodatna snov (srebro, platina, paladij,..).

Ali je varčevanje v tej obliki donosno?

Varčevanje z investiranjem v plemenite kovine je lahko kratkoročno donosno, vendar je v tovrstnih primerih tveganje izjemno. Večina klasičnih produktov je bolj uravnoteženih in na dolgi rok predstavljajo nizko tveganje, s tem pa so povezani sorazmerno konstantni, vendar tudi nizki donosi.

Akcije in letaki

pha_logo

Vse do konca poletja 2014 vam Premoženjska hiša d.o.o. ponuja 15% popust na zavarovanje vozil sklenjena preko našega podjetja, pri eni izmed naših partnerskih zavarovalnic!

Obveščamo vas, da smo izdali promocijsko zloženko s splošnimi informacijami o zavarovanjih. Zloženko si boste lahko kmalu ogledali tudi na naši spletni strani.

Zloženko lahko naročite tudi po elektronski pošti v JPG, PNG ali PDF obliki.

Prenos dokumentacije

V kratkem bomo pripravili prenos nekaterih najbolj pomembnih obrazcev za zavarovanja, direktno iz naše spletne strani.

Pogodbe in dokumentacija

Za vas si vzamemo čas, pripravimo vso potrebno dokumentacijo in uredimo vse kar potrebujete na različnih zavarovalnicah. Nobenih dodatnih poti, v veliki večini primerov, vam uspemo dostaviti polico kar na vaš dom in to takrat, ko vam ustreza.

Varčevanje

Naj bo za nepredvidene stroške, štipendijo za otroke, dodatek k lastni pokojnini ali za uživanje in potovanja v prihodnosti - varčevanje je temelj dolgoročne osebne svobode. Poskrbite zase danes, da bo jutri vaše življenje lepše.

Zavarovanje vozil

Ste kdaj odhiteli na bencinsko črpalko, ker se bo gorivo jutri podražilo? Koliko pa ste do sedaj preplačali za različna zavarovanje, ker jih niste optimizirali? Pokličite nas in napravili vam bomo za vas najprimernejše ponudbe.

Joomla templates by Joomlashine